Delo in zaposlitev

Naložbeno zlato v podjetju Edisongold

Podjetje Edisongold se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo trgovanja z zlatom. Zagotavlja vam varnost, zanesljivost in natančnost tako pri nakupu, kot pri prodaji zlata oziroma plemenite kovine. Spletna stran omenjenega podjetja vam omogoča varen in enostavennakup zlata kar iz domačega sedeža. Zlato, ki ga kupite, lahko prevzamete v poslovnih prostorih ali pa se odločite za dostavo do vaših vrat. Edisongold skrbi za dostavo zlata kamorkoli po Sloveniji.

Če imate vprašanja glede nakupa ali prodaje zlata, lahko pokličete na kontaktno telefonsko številko ali pa kontaktirate strokovnjake preko elektronskega naslova. Pri poslovanju podjetje upošteva določila Zakona o varovanju osebnih podatkov. To pomeni, da bodo vaši podatkim obravnavani skrbno in zaupno. Na spletni strani Edisongold pa si lahko ogledate ponudbo in aktualne cene zlata.

Obstaja kar nekaj razlogov, zakaj se naložba v zlato izplača. Vendar pa nekateri pravijo, da je naložba v zlato bolj zaščita pred krizo, kot zaslužek. Zlato ima sicer vlogo denarja že več kot 4000 let in velja kot svetovna valuta. Poleg tega zlato v primerjavi s papirnatim denarjem ali obveznicami ne izgublja svoje vrednosti in tako predstavlja nekakšen steber finančne stabilnosti. Zadolženost držav pa se izjemno hitro in tudi nekontrolirano povečuje, investicije vlagateljev v zlato pa se nekako hitro povečujejo.

Zakaj torej naložbeno zlato? Ker je zlato realni denar in predstavlja tudi zaščito pred političnimi in finančnimi nestabilnostmi v svetu. Naložbeno zlato v fizični obliki je tudi zelo likvidno, saj ga lahko prodate po določeni vrednosti. Poleg tega povpraševanje po zlatu vedno bolj narašča, večina priznanih mednarodnih analitikov pa meni, da je zlato trenutno tudi podcenjeno.

Tudi podjetje Edisongold vas opozarja na to, da vsaka naložba v plemenite kovine predstavlja tudi določene rizike in priložnosti. Pretekli donosi namreč niso garancija za prihodnost. Zato se pred odločitvijo, kaj boste z zlatom, posvetujte s svetovalcem podjetja, ki vam bo ponudil kar najbolj koristne informacije za vas.

Več na spletni strani www.edisongold.com.

This entry was posted in Delo zaposlitev on 18/12/2012.

Post navigation

Vir: http://www.edelo.si
Datum: 18/12/2012

Call Now Button
× Chat?