Edisongold, pravi za prodajo ali nakup srebra in zlata!

Edisongold je edino preverjeno in zanesljivo mesto v Kopru, kjer lahko naložbeno zlato stranke prevzamejo takoj. Odkupujejo tudi rabljeno zlato, obenem pa jamčijo, da so cene, objavljene na spletu, veljavne ne glede na artikel in barvo zlata. Ceno določa le čistina predmetov, za ugotavljanje katere pa so pri Edisongoldu visoko usposobljeni, saj imajo za seboj dolgo tradicijo v zlatarstvu.

Oglasno sporočilo
17.01.2013 ob 10:57

Vse artikle, objavljene na spletu, imajo na zalogi. Spadajo med redke, ki lahko strokovno ocenijo staro zlato njihovih strank. Spoštovanje do oseb in zlata izkazujejo s prizadevanji, da bi bile njihove cene odkupa čim višje.

Kje jih najdete?

Nahajajo se v koprskem Čebelnjaku, na naslovu Ankaranska cesta 7b. Lahko jih tudi pokličete na telefonsko številko (05) 90 87 640 in 040 66 99 44. Obiščete jih lahko med delovniki, in sicer od ponedeljka do četrtka med 9. in 17. uro, ob petkih pa med 9. in 15. uro.

Zakaj se oglasiti pri njih?

Odgovorov na to je v resnici več. V prvi vrsti zagotovo zato, ker so ena redkih tovrstnih poslovalnic, ki nudijo odkup starega zlata in prodajo naložbenega zlata (torej naložbenih palic in naložbenih kovancev) na enem mestu. Za staro zlato nudijo preverjeno najboljšo  odkupno ceno starega  zlata v državi. Poleg zlata odkupujejo tudi vse oblike srebra, od srebrnikov, do srebrnega pribora, posode in nakita.

Kogar zanima naložbeno zlato, ga bo k nakupu zagotovo prepričala ponudba. Pri podjetju Edisontrade namreč lahko kupite zlate palice priznane švicarske kovnice Argor Heraeus s. a., ki sodi med najprestižnejše kovnice na svetu.

Vse cene so tudi javno objavljene na njihovi spletni strani www.edisongold.com. Za vse prodane artikle boste prejeli takojšnje izplačilo v gotovini.

Naprodaj so tudi zlati naložbeni kovanci: dunajski Filharmoniki, dukati, zlati ameriški orli, kanadski javorjevi listi, južnoafriški Krugerandi, florini-goldinarji in britanski funti.

Predvsem pa vam obisk podjetja Edisontrade lahko prihrani marsikatero nevšečnost. Dobro vemo, da vsaka naložba, tudi  plemenite kovine, predstavlja določene rizike in priložnosti. In ravno zato vam bodo njihovi svetovalci pred kakršnim koli nakupom podali koristne informacije.


Vir: http://www.regionalobala.si

Datum: 17/01/2013

Datoteke: pdfIcon


Call Now Button
× Chat?